• aaIMG_1377.jpeg
 • decre_tractor.jpg
 • DSC_0093.jpg
 • IMG_1050.jpg
 • IMG_1377_1.jpeg
 • IMG_1783.jpeg
 • IMG_1793.jpeg
 • IMG_1839.jpeg
 • initiatie.jpg
 • tractor_MF.jpg
 • U6.jpg

Speler uitschrijven / ontslag nemen

Wil je straks jouw club verlaten? Dat kan voortaan ook digitaal! Dit kan de speler zelf doen via deze link

Opgelet: gebruik bij voorkeur Google Chrome of Mozilla Firefox. Microsoft Edge ondersteunt de digitale procedure niet.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een identiteitskaart, kaartlezer en GSM-nummer. Je hoeft niet eens de PIN-code van je eID te kennen.

Indien de speler minderjarig is, moet de identiteitskaart van de speler worden uitgelezen, wij vragen vervolgens de naam en het GSM-nummer van een ouder die dan kan tekenen.

Waarom digitaal ontslag nemen?

 1. Het is heel eenvoudig.
 2. We verwerken meteen jouw ontslag.
 3. We brengen zelf jouw ex-club op de hoogte.
 4. Het is helemaal gratis.

Je moet dus geen papieren aangetekende zending meer versturen naar jouw club en Voetbal Vlaanderen/KBVB. 

Belangrijk! Ontslag nemen kan uiterlijk tot en met 30 april. Je blijft wel nog tot het einde van het seizoen speelgerechtigd. Wil je na april nog veranderen van club, dan heb je het akkoord nodig van je huidige club.

Wat bij een sport-ongeval

Als je tijdens trainingen of wedstrijden bij VK Holsbeek gekwetst raakt is het van groot belang dat u meteen de aangifte invult en ons zo snel mogelijk bezorgt. Wij moeten er immers voor zorgen dat uiterlijk 14 kalenderdagen na het ongeval in het bezit is van de voetbalbond. Indien dat niet gebeurt heeft u geen recht op enige vergoeding via het "Federaal Solidariteitsfonds"  van de voetbalbond. Dit document neem je best meteen mee naar je eerste doktersbezoek zodat het kan ingevuld worden door de behandelend geneesheer.

Het document kan u ( of uw dokter indien nodig) hieronder eenvoudig downloaden en printen

 KLIK HIER -Aangifte-ongeval.pdf

Infrastructuur

VK Holsbeek 

Verhaegenstraat 28A, 3220 Holsbeek

016/44.37.36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terrein A : Kunstgras sinds 2019

Terrein B : Natuurgras

Terrein C : Natuurgras voor multisport (in aanbouw)

Terrein D : Natuurgras 8/8

Terrein E : Natuurgras 5/5 / 3/3 2/2

 Meer praktische info over onze club en aansluitingen, formulieren en terugbetalingen vind je onder de knop  INFO  in de menubalk bovenaan.

Lidgeld

Omdat de jeugd centraal staat binnen onze werking en wij als bestuur hopen dat iedereen zich kan aansluiten bij onze club hebben we de voorbije 5 jaar het lidgeld niet verhoogd. Dit in tegenstelling tot de meeste andere clubs, waar het lidgeld de voorbije 5 jaar gemiddeld met € 72 steeg (studie Het Laatste Nieuws). Spijtig genoeg stegen de jaarlijkse kosten echter wel en daarom zien we ons genoodzaakt het lidgeld met € 20 te verhogen. Dit bedraagt vanaf dit jaar € 230 voor de eerst aangeslotene van een gezin. De lidgelden zijn degressief voor de volgende aangesloten spelers. De U06 en U07 spelertjes trainen in principe slechts één keer per week en hierdoor krijgen zij een korting van € 50 op het gangbaar lidgeld in onderstaande tabel.

Vanuit het bestuur willen we u ook graag laten weten hoe het lidgeld gebruikt wordt. Zo betalen we als club elke maand ongeveer € 10 per aangesloten speler aan de KBVB / VFV. Het resterende bedrag wordt gebruikt om onze trainers te vergoeden, en onze trainingsaccommodatie te updaten (doelen, ballen, trainingsmateriaal, onderhoud velden, ...). Natuurlijk zijn er ook de vaste kosten (elektriciteit, water, verwarming ...) die we grotendeels via onze kantine-onkosten en onze sponsors betalen. Voor elke speler heeft de club ongeveer 450€ kosten per jaar immers.


In onderstaande tabel vindt U een overzicht van de lidgelden per aangeslotene en per betalingsperiode.
Mogen wij U daarom vragen het lidgeld voor 31 juli 2019 over te schrijven op rekening BE59 7340 1538 5926, waarvoor bij voorbaat onze dank. Gelieve op de overschrijving volgende gegevens van de speler te vermelden: Naam – Voornaam - Geboortejaar
Laat zeker ook iets weten (zo spoedig mogelijk) indien je beslist mocht hebben om het komende seizoen niet meer voor V.K. Holsbeek te willen voetballen.
Alleen spelers die hun lidgeld betaald hebben, komen in aanmerking voor de competitiewedstrijden.

spelers per gezin  voor 31/7 vanaf 1/8 tot 31/8 Vanaf 1/9
eerste aangesloten 230 250 270
tweede aangesloten 200 220 240
derde aangesloten 170 190 210
vierde aangesloten 140 160 180

Spelertjes van U6 en U7 krijgen 50€ korting op de bedragen in de tabel.

 
 

 

 

 

vderb
devi & emmanuelle
VWC

  Login Form

  © All Rights Reserved. Webdesign: Francis VW
  Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation