Lidgeld

Omdat de jeugd centraal staat binnen onze werking en wij als bestuur hopen dat iedereen zich kan aansluiten bij onze club proberen we het lidgeld betaalbaar te houden. Helaas ontsnapt ook onze club niet aan de prijsstijgingen, u allen zeker bekend. Om te zorgen dat de club gezond blijft zien we ons verplicht het lidgeld op te trekken naar € 280 voor de eerst aangeslotene van een gezin. De lidgelden zijn degressief voor de volgende aangesloten spelers binnen hetzelfde gezin.

VK Holsbeek is en blijft een sociaal geëngageerde vereniging, ouders die moeilijkheden kennen zijn altijd welkom voor een gesprek en een eventuele regeling wat betreft de betaling van het lidgeld. (contacteer Francis Van Wanghe) Vergeet ook niet dat u een stuk van het lidgeld kan recupereren bij uw ziekenfonds. de nodige documenten vind je op de website van je ziekenfonds, of op onze site onder de tab "INFO".

In onderstaande tabel vindt U een overzicht van de lidgelden per aangeslotene en per betalingsperiode.
Mogen wij U daarom vragen het lidgeld voor 1 augustus 2023 over te schrijven op rekening BE59 7340 1538 5926, waarvoor bij voorbaat onze dank. Vanaf 1/8 wordt het lidgeld met 20€ verhoogt voor de reeds aangesloten spelers. 
Nieuwe spelers die na 1 juli inschrijven betalen bij inschrijving 280€ tot een maand na inschrijvingsdatum.

Gelieve op de overschrijving volgende gegevens van de speler te vermelden: "Lidgeld" - Naam – Voornaam - Geboortejaar
Laat zeker ook iets weten (zo spoedig mogelijk) indien je beslist mocht hebben om het komende seizoen niet meer voor V.K. Holsbeek te willen voetballen. 
Alleen spelers die hun lidgeld betaald hebben, komen in aanmerking voor de trainingen en competitiewedstrijden.

spelers per gezin  voor 1/8 vanaf 1/8 tot 30/9 Vanaf 1/10
eerste aangesloten 280 300 320
tweede aangesloten 260 280 300
derde aangesloten 240 260 280
vierde aangesloten 220 240 260

Spelers G-stars krijgen een korting van 130€ op de bedragen in de tabel, zij trainen 1 x per week en zullen regelmatig wedstrijdjes spelen.

Download hier de brief aan de leden

Sponsor van onze G-sporters "G-Stars"

Onze partners

 
 

 

 

 

vderb
devi & emmanuelle
de schuur
VWC

    Login Form

    © All Rights Reserved. Webdesign: Van Wanghe Consulting BV
    Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation