Lidgeld

Omdat de jeugd centraal staat binnen onze werking en wij als bestuur hopen dat iedereen zich kan aansluiten bij onze club hebben we de voorbije 5 jaar het lidgeld niet verhoogd. Dit in tegenstelling tot de meeste andere clubs, waar het lidgeld de voorbije 5 jaar gemiddeld met € 72 steeg (studie Het Laatste Nieuws). Spijtig genoeg stegen de jaarlijkse kosten echter wel en daarom zien we ons genoodzaakt het lidgeld met € 20 te verhogen. Dit bedraagt vanaf dit jaar € 250 voor de eerst aangeslotene van een gezin. De lidgelden zijn degressief voor de volgende aangesloten spelers binnen hetzelfde gezin. De U06 en U07 spelertjes krijgen een korting van € 20 op het gangbaar lidgeld in onderstaande tabel.

VK Holsbeek is en blijft een sociaal geëngageerde vereniging, ouders die moeilijkheden kennen zijn altijd welkom voor een gesprek en een eventuele regeling wat betreft de betaling van het lidgeld. (contacteer Francis Van Wanghe)

U krijgt vanaf dit seizoen een gratis kledij pakket ter waarde van 125€! Korte broek, t-shirt, trainingsvest, trainingsbroek, en sporttas in de huisstijl van VKH

In onderstaande tabel vindt U een overzicht van de lidgelden per aangeslotene en per betalingsperiode.
Mogen wij U daarom vragen het lidgeld voor 31 juli 2021 over te schrijven op rekening BE59 7340 1538 5926, waarvoor bij voorbaat onze dank. Gelieve op de overschrijving volgende gegevens van de speler te vermelden: Naam – Voornaam - Geboortejaar
Laat zeker ook iets weten (zo spoedig mogelijk) indien je beslist mocht hebben om het komende seizoen niet meer voor V.K. Holsbeek te willen voetballen.
Alleen spelers die hun lidgeld betaald hebben, komen in aanmerking voor de competitiewedstrijden en het kledij pakket.

spelers per gezin  voor 1/8 vanaf 1/8 tot 31/8 Vanaf 1/9
eerste aangesloten 250 270 280
tweede aangesloten 220 240 250
derde aangesloten 190 210 220
vierde aangesloten 160 180 190

Spelertjes van U6 en U7 krijgen 20€ korting op de bedragen in de tabel.

 
 

 

 

FOLLOW @INSTAGRAM: HYBARFUSION

 

vderb
devi & emmanuelle
de schuur
VWC

    Login Form

    © All Rights Reserved. Webdesign: Van Wanghe Consulting BV
    Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation