Nieuws 31 januari 2020

VK Holsbeek Nieuwsbrief
De eerste van 2020
Nieuwe medewerkers op VK Holsbeek

Je hebt het misschien al gemerkt, of misschien nog niet maar er zijn enkele nieuwe medewerkers op VK Holsbeek. Omdat een vereniging draait op vrijwilligers (en door het vertrek van Rudy) gingen we op zoek naar nieuwe medewerkers om onze kantine te bemannen.
En dat is ons “begot” aardig gelukt!

Zo is er bijvoorbeeld Fleur De Cnijf, dochter van Dirk die samen met zijn zoon Robbe coach is van onze U6-U7. Fleur zorgt elke week voor de lekkerste hot-dogs op de wedstrijddagen.
Mama Carine wou dolgraag komen helpen aan “den tap” en bracht haar vriendin Nadine mee. Zeg nu nog dat VKH geen familie-club is!


Heerlijk toch als je met het hele gezin en met de ervaren medewerkers binnen VKH je steentje kan bijdragen aan de toekomst van VK Holsbeek? De sportieve toekomst van uw zoon of dochter en zoveel andere kids. Ook Mario en Els zullen op vrijdagavond een handje toesteken bij de wedstrijden van onze dames. Hartelijk welkom allen, leuk dat jullie er zijn!

En dan is er ook nog René Peeters. René was jarenlang bestuurslid op de club, en zijn zonen spelen er sinds de U6. Vandaag staan ze aan de deur van de seniorenploeg te kloppen.
Druk man die René, maar toch vond hij opnieuw de tijd om opnieuw onze kantine te bemannen en uw lekkere koffie klaar te zetten op zaterdagochtend. Als je graag over voetbal praat, deze man heeft er een klare kijk op. Welcome back René!

Uiteraard bent u ook nog altijd welkom als geëngageerde ouder of supporter binnen ons team van medewerkers.
Deel uitmaken van dit team wil niet zeggen dat je elke week moet komen helpen (maar we houden je ook niet tegen), je bent ook “af en toe”, of bij speciale evenementen zoals de Rommelmarkt, Cars & Burgers, Tornooitjes, enz… welkom

Enkele data van onze evenementen:

Restaurantdagen : 27 – 28 – 29 maart

• Jeugdtornooi VK Holsbeek : 10 mei, 16 & 17 mei

• Mini-voetbal tornooi voor senioren (Nieuw): datum nog te bepalen

• Rommelmarkt : 21 juli

• Classic Cars, Burgers & More : 29 augustus

Alweer een nieuwe machine op VK Holsbeek


Om u nog sneller te kunnen bedienen, en voor het comfort van onze medewerkers hebben we een jetonverdeler geïnstalleerd in de kantine.
Vanaf heden koop je je drankjetons aan deze machine per stuk met munten van 1€ of 2€, of ineens per biljet van 5€, 10€ of 20€. Je krijgt dan een aantal gele jetons (waarde 1€) en een aantal witte (waarde 2€)
Als ouder van onze jongste spelers kan je vooraf dus jetons aanschaffen en hoef je ze geen geld mee te geven naar de thuiswedstrijden. Een stukje veiliger dus.
Cash betalen aan de bar kan niet meer.

VK Holsbeek is gestart met de organisatie va n de jeugdploegen voor volgend seizoen.

Het bestuur en TVJO praten momenteel met onze huidige jeugdtrainers om te polsen wat de plannen voor volgend seizoen zijn. We zullen ook al enkele nieuwe kandidaat trainers ontvangen voor een gesprek. Dat zal nodig zijn omdat we voor het komende seizoen alweer een aanzienlijke uitbreiding verwachten van het aantal jeugdvoetballers.
Uiteraard rekenen we op een nieuwe instroom bij de U6 en U7, maar we krijgen nu ook al vragen van spelers uit andere clubs die een transfer naar VKH overwegen.
Er zullen ook nieuwe initiatiedagen komen en we bekijken de mogelijkheid om één of meerdere zomerkampjes te organiseren. De zomerkampjes zij uiteraard voor onze eigen spelers, maar ook spelertjes van andere clubs of startende voetballertjes zullen welkom zijn.
Meer hierover in de komende weken.

 

Samenwerkingsakkoord VKH-KDN

Net als vorige seizoenen zullen we ook weer samenwerken met onze buren & vrienden van KDN United.
Deze week had Francis al een gesprek hierover met het bestuur van KDN United, en werd al een inschatting gemaakt van het aantal ploegen per club en het aantal spelers per ploeg.De gesprekken met trainers kaderen uiteraard uitstekend in dit sportieve plan.Samen met onze nieuwe TVJO Kurt zullen we dit verder in detail uitwerken en jullie op de hoogte houden van de plannen voor het seizoen 2020 -2021.


Groeten
Het bestuur van VK Holsbeek

Volg ons op : https://www.facebook.com/vkholsbeek.jeugdwerking/

 #makevkholsbeekgreatagain

 

 

 
 

 

 

vderb
devi & emmanuelle
de schuur
VWC

    Login Form

    © All Rights Reserved. Webdesign: Van Wanghe Consulting BV
    Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation